Online bookmakers in België

Voetbal is van alle sporten de meest geliefde sport in België. Het voorspellen en wedden op voetbalwedstrijden wordt ook veel door ons Belgen gedaan. Grote voetbaltoernooien als de Champions League, het EK en WK en de Jupiler Pro League zijn al jaren in trek om een weddenschap op te wagen. Online bookmakers bieden de mogelijkheid om een weddenschap af te sluiten op een sportwedstrijd. Dit artikel gaat speciaal over online bookmakers in België.
tekst1-onlinebookmakers
Bekende bookmakers

In België is het legaal om op een sportwedstrijd te wedden. Mits u dit doet bij een van de legale online bookmakers. De Kansspelautoriteit ziet toe op naleving van de wetgeving op online gokken. Drie grote en bekende online bookmakers voor België zijn Unibet, Bet777 en Betfirst. Allen hebben een zeer goede reputatie opgebouwd en zijn vertrouwd om een weddenschap te plaatsen.

Zonder risico inzetten op voetbal

Als nieuwe speler profiteert u van vele aantrekkelijke aanbiedingen bij online bookmakers. Zo krijgt u bij online bookmakers Unibet en Betfirst een inschrijfbonus van maar liefst 60 euro. Dit is een 100% stortingsbonus, waarbij u dus een totaal van 120 euro op uw speelaccount heeft staan. Dat is een leuk begin om te voetbal gokken. Houd wel rekening met bepaalde voorwaarden die aan deze bonussen zijn gesteld. Deze voorwaarden zijn voornamelijk in het leven geroepen om fraude te voorkomen.