Wedden op voetbal is spannend. Maar wist je dat je het wedden nog spannender kunt maken? De basis van wedden op voetbal is namelijk bepalen welke club wint (of dat er gelijk wordt gespeeld). Vind je dat niet spannend genoeg? Geen enkel probleem. Er zijn namelijk nog veel meer variabelen waar je op kunt wedden. Zo komen ook de grootste liefhebbers en meest fanatieke volgers van het voetbal aan hun trekken. Lees maar eens over de volgende populaire dingen om op te wedden.

Voorspel de correcte uitslag

Voorspellen welk team er met de zege vandoor gaat, doe je natuurlijk altijd. Maar kun jij ook voorspellen wat de eindscore zal zijn? Door scores juist te voorspellen, kun je extra winst maken. Een correct voorspelde uitslag levert je namelijk een flinke bonus op. Dat is niet gek, want het is natuurlijk niet eenvoudig om te voorspellen hoeveel doelpunten er gaan vallen. Zeker niet als je dit voor allebei de teams gaat voorspellen

Wie scoort er?

Niet alleen het aantal doelpunten is interessant om op te wedden. Het is natuurlijk minstens net zo spannend om te voorspellen wie er gaan scoren. Weet jij die de echte goalgetters zijn? Ze dan hierop in. Het zal je niet verbazen dat voor het juist voorspellen van de doelpuntenmaker(s) je natuurlijk kunt rekenen op een puike bonus. Hierop wedden zorgt voor een hoop extra beleving tijdens de wedstrijd.

Wat gebeurt er en in welke minuut?

Je kunt wedden op veel belangrijke momenten in de wedstrijd. Welk team opent de score? In welke minuut valt het eerste doelpunt? Met welke stand gaan de teams de rust in? Je kunt wedden op ontzettend veel variabelen. Hierbij draait het natuurlijk soms wel meer om geluk dan wijsheid, maar dat maakt het niet minder spannend.

Ben jij een echte liefhebber?Wedden op dit soort factoren is wel iets dat is voorbehouden aan de echte liefhebbers. Want ja: voorspellen wie er wint, kan een leek vaak ook nog wel. Soms biedt een blik op de ranglijst daarvoor nog wel een goede zekerheid. Maar de details die hier genoemd zijn, dat zijn toch de dingen waarmee de echte kenners zich onderscheiden van de gemiddelde fan. Ben je benieuwd of jij dit ook kunt? Op Betfirst kun je er achter komen.