Bij blackjack is het belangrijk altijd je eigen strategie te volgen, aangezien de dealer altijd een voordeel heeft tegenover de speler. Er zijn veel verschillende strategieën die je kunt toepassen, maar ook de mogelijk om je eigen strategie te maken en perfectioneren. Een verzekering is geen aanrader. Een verzekering houdt in dat als de dealer een aas trekt, je een extra inzet kunt plaatsen.

blackjack-classic

Twee tienen geven natuurlijk het totaal van 20 punten, daarom is het nooit slim op die kaarten te splitsen. Er is een kleine kans dat de dealer 21 punten haalt en hierdoor heb jij dus een grotere kans om die ronde te winnen. Daar in tegen moet je twee azen altijd splitsen, aangezien je anders op 22 punten komt en af bent. Als je een totaal van 11 punten of lager hebt moet je nooit passen, aangezien je dan niet boven de 21 punten kunt komen.

Probeer niet te roekeloos om te gaan met je geld, want het is bijna gegarandeerd dat je snel door je geld wilt gaan. Als je geld verliest probeer dan niet dubbel in te zetten om de ronde erna extra geld te winnen, het is een gokspel en verliezen hoort er gewoon bij. Ook moet je op de tafels letten, want als je een bedrag van 100 euro hebt, wil je niet bij een tafel staan met minimaal 25 euro inleg.

Als je deze tips volgt heb je al een stuk meer ervaring dan beginners, wij wensen jou veel succes met het spelen van Blackjack.